Suomen Latu on 220 jäsenyhdistyksen ja niiden yli 80 000 jäsenen muodostama keskusjärjestö, jonka tavoitteena on liikuttaa suomalaisia. Liikkumalla ja ulkoilemalla ihmiset pysyvät fyysisesti ja psyykkisesti terveempinä. Suomen Ladun tärkeimpiä tehtäviä onkin ulkoilumahdollisuuksien edistäminen, jota tehdään valtakunnallisesti keskusjärjestönä ja paikallisesti latuyhdistyksissä.

Suomen Ladun visiona on pitää suomalaiset maailman eniten liikkuvien kansojen joukossa. Tutkimuksen mukaan Suomen Ladun jäsenet liikkuvat aktiivisemmin kuin muut suomalaiset. Suomen Ladun ja sen jäsenyhdistysten toimintaan ovat luonnollisesti tervetulleita kaikki.

Suomen Latu palkitsee vuosittain Suomen Liikuttaja -tunnustuksella organisaation tai tahon, jonka toiminta edistää merkittävällä tavalla suomalaisten liikkumista.

Vuonna 2015 Vuoden Liikuttajaksi on valittu Suomen frisbeegolfliitto ja erityisesti sen koulutusjaosto, Suomen frisbeegolfkouluttajat. Tämä on erittäin merkittävä tunnustus suomalaiselle frisbeegolfille ja osoittaa, että Suomen frisbeegolfliiton visio 2022 on hyvin linjattu, ja sen toteuttamisessa on onnistuttu hyvin.

http://www.suomenlatu.fi/uutiset/ulkoile/2015/frisbeegolf-on-vuoden-suomen-liikuttaja.html

Suomen Ladun liittokokous, jossa voittaja julkistettiin, oli samaan aikaan kuin SFL:n Liitopäivät, joten palkinnon ojentaminen tehtiin videon välityksellä.

SFL & SFK on valittu suomen Vuoden Liikuttajaksi.

SFL & SFK on valittu Suomen Vuoden Liikuttajaksi.