2018

Suomen frisbeegolfkouluttajat järjestää vuosittain muutamia Ohjaaja 1 -tason kursseja kysynnän perusteella. Vuodesta 2017 alkaen on alettu järjestämään yksi Ohjaaja 2 -kurssi per vuosi. Alla vuoden 2018 kurssikalenteri. Kaikki kurssit ovat viikonloppukursseja, emmekä pääsääntöisesti tarjoa majoitusta.

Toukokuu

  • 5.-6.5.2018 Ohjaaja 1 -viikonloppu Lempäälässä Rantalan saunalla ja viereisellä Tutkatalon kentällä. Kouluttaja: Juho Rantalaiho. Ilmoittautuminen täällä. Tutustu Ohjaaja 1 -koulutuksen sisältöön. Kun olet ilmoittautunut, kouluttaja lähettää sinullle vahvistuksen ja lisätietoja.
  • 12.-13.5.2018 Ohjaaja 1 -viikonloppu Virpiniemen liikuntaopistolla Oulussa. Kouluttajana toimii Jenni Eskelinen. Ilmoittautuminen täällä. Tutustu Ohjaaja 1 -koulutuksen sisältöön. Kun olet ilmoittautunut, kouluttaja lähettää sinullle vahvistuksen ja lisätietoja.

Kesäkuu

  • 2.-3.6.2018 Ohjaaja 1 -viikonloppu Siilinjärvellä Vuorelan koululla ja viereisellä frisbeegolfradalla. Kouluttajina toimivat Leo Piironen ja Juho Rantalaiho. Ilmoittautuminen täällä. Tutustu Ohjaaja 1 -koulutuksen sisältöön. Kun olet ilmoittautunut, kouluttaja lähettää sinullle vahvistuksen ja lisätietoja.
  • 2.-3.6.2018 Ohjaaja 1 -viikonloppu Heinolassa Itä-Häme-talossa (Kirjanpainajankatu 1) ja Kippasuon frisbeegolfradalla. Kouluttaja: Sami Poimala. Ilmoittautuminen täällä. Tutustu Ohjaaja 1 -koulutuksen sisältöön. Kun olet ilmoittautunut, kouluttaja lähettää sinullle vahvistuksen ja lisätietoja.

Tulevia kursseja:

  • Ohjaaja 2 -kurssi syksyllä 2018. Lisätietoja kevään aikana.
  • Mikäli kalenteriin listatut kurssit eivät sovi sinulle ja olet kiinnostunut kursseille osallistumisesta, voimme järjestää myös tilauskurssin. Ehtona tilauskurssin järjestämiselle on vähintään kymmenen osallistujaa. Tiedustelut Facebook-sivustomme kautta tai Kari Lehtisalolta.