SFK:n kouluttajat ovat lajille omistautuneita ammattilaisia. Kouluttajilla on vuosien ja jopa vuosikymmenten omakohtainen kokemus kaikista frisbeelajeista ja he ovat olleet lajissa mukana aivan lajin alkumetreiltä lähtien. Kouluttajien panos lajin kehitykseen eri vuosikymmenten aikana, on ollut merkittävää niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. SFK:n kouluttajat työskentelevät Suomessa alueittain ja heitä kutsutaan SFK:n aluevalmentajiksi.

SFK:n aluevalmentajat

Marko Timonen

Marko Timonen aloitti lajin kilpatasolla 1970-luvun lopussa, heti lajin rantauduttua Suomeen. Timonen oli Suomen ultimate-maajoukkueen jäsen vuonna 1980 kun Suomi saavutti lajissa ensi kertaa Euroopan mestaruuden. Hän sai kokea myös tunnelman vuonna 1979 Helsingin Olympiastadionilla, kun frisbeen Suomen mestaruuskilpailua kävi seuraamassa yli 10 000 katsojaa. Timonen toimii SFK:n aluevalmentajana Satakunnan alueella.

Sami Poimala

Aluevalmentaja Sami Poimala toimi vuosia Suomen frisbeegolfliiton puheenjohtajana, ennen nykyistä puheenjohtajaa. Poimala vastasi PDGA:n sääntökirjan suomennoksen käännöstyöprojektista. Ansiokas työ lajin parissa jatkuu ja Poimala vastaa SFK:n  koulutusjärjestelmän kehittämisestä, sekä aluevalmentajan työstä Uusimaalla.

Juho Rantalaiho

Aluevalmentaja Juho Rantalaiho voitti yksilölajien yleismestaruuden vuonna 2006 ja hän on edustanut Suomea frisbeegolfin maajoukkueessa viimeksi vuoden 2014 Euroopan mestaruuskilpailussa. Rantalaiho on toiminut yhteistyössä Kari Toivosen kanssa suomenkielisen frisbeegolfkirjan toimittamisessa ja hän toimii SFK:n Varsinais-Suomen aluevalmentajana.

Erno Väyrynen

SFK:n Pohjois-Suomen aluevalmentaja Erno Väyrynen on osoittanut viimeisen vuosikymmenen aikana kuuluvansa Suomen vaikutusvaltaisiimpiin lajivaikuttajiin. Hänen työnsä Oulussa ja Pohjois-Suomessa on ollut laadukasta ja Oulusta onkin kasvanut yksi frisbeegolfin merkittävimmistä kaupungeista Euroopassa. Väyrynen toimi vuoden 2014 SM-turnauksen järjestelytoimikunnassa ja on työskennellyt ansiokkaasti projektin parissa, joka toi Ouluun frisbeegolfin Euroopan mestaruusturnauksen vuodelle 2016.