Frisbeegolf on suositumpaa Suomessa kuin missään muualla maailmassa, väkilukuun ja maan pinta-alaan suhteutettuna. Matalan kynnyksen luontoliikuntalaji ja kilpaurheilulaji, jota lähes satatuhatta suomalaista harrastaa itseohjautuvasti, tarjoaa liikunnan iloa sekä onnistumisen elämyksiä kaiken ikäisille.

Lajin aloituskynnys on poikkeuksellisen alhainen, sillä frisbeegolfkiekot ovat edullisia ja radoilla pelaaminen on yleensä ilmaista. Ratoja on jo yli 430 ja niiden määrä yhä kasvaa. Lajia on mahdollista harrastaa jo joka puolella Suomea ja harrastusvälineitä on tarjolla urheiluliikkeissä ja marketeissa.

Pitkä tie suosioon
Ilmiö ei tapahtunut Suomessa itsestään. Viimeisen kymmenen vuoden aikana lajia on viety eteenpäin poikkeuksellisen tarmokkaasti ja ammattimaisesti. Suomen frisbeegolfliitto toimii aktiivisesti ja seuroissa on paljon uusia innokkaita toimijoita. Lajin parissa työskentelee ammatikseen henkilöitä, joille työ on elämäntapa.

Talkoohenki palasi Suomeen
Perinteinen suomalainen talkoohenki on palannut frisbeegolfin kautta arkipäivään. Lajiaktiivit saavatkin paljon kiitosta eri puolilla Suomea työstään, joka rakentaa yhteiskuntaa hyvään suuntaan. Lajin suurimpiin kansainvälisiin turnauksiin lukeutuvat tapahtumat rantautuvat Suomeen vuosittain ja niiden järjestelyistä Suomi on saanut erittäin hyvää kansainvälistä palautetta. Isojen tapahtumien järjestäminen ja ratojen ylläpito ei olisi mahdollista ilman talkootyötä.

Kohti tulevaisuutta
Me voimme olla ylpeitä Suomessa, mitä olemme saaneet aikaan. Yhtä tärkeää on myös olla nöyrä ja jatkaa työtämme lajin parissa, joka palvelee yhteiskunnan tarpeita monella eri sektorilla. Vuonna 2016 frisbeegolfin Euroopan mestaruuskilpailu järjestetään Oulussa. Turnauksen tuoma laaja näkyvyys lajille, tarjoaa hienon mahdollisuuden liikuttaa yhä useampaa suomalaista frisbeegolfin parissa.